ȘCOALA DE ȘOFERI DC AUTOROM

Activăm în Brașov din anul 2017, având în tot acest timp ca și obiectiv, pregătirea cursanților pentru dobândirea unui comportament rutier care să pună pe primul loc siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic. În scurta noastră istorie am reușit performanțe incredibile.

În anul 2019 am fost școala cu cea mai bună promovabilitate pentru categoria B din județul Brașov.

Căutăm ASISTENT MANAGER – PART-TIME – departament administrativ, iar dacă îl recomanzi te premiem cu 100 Euro

Pentru că suntem în continuă dezvoltare și ne dorim să obținem cele mai bune rezultate, echipa noastră are nevoie de un nou coleg care să ne ajute la îndeplinirea obiectivelor.

Vrei să știi ce spun elevii noștri despre echipa DC Autorom?

Georgiana P.

„Recomand cu mare drag, Școala de Șoferi DC Autorom ! Aici am găsit exact ceea ce căutam, oameni faini, răbdători, care își fac meseria cu drag. Întreaga experiență a decurs excelent, de la înscriere, întocmirea dosarului, până la pregătirea teoretică și cea practică …”

Claudia U.

„ O școala de șoferi de cel puțin 5 ⭐️ !!! Profesionalismul , așa se poate explica pe scurt ce însemna DC Autorom. Tot personalul cu care am avut avut ocazia sa comunic din cadrul acestei scoli a dat dovada de o implicare rar …”

Sanda C.

„Profesionalism, seriozitate, punctualitate, comunicare este ceea ce iti oferă școala auto DC Autorom …”

Dacă te consideri o fire sociabilă și îți place să interacționezi cu oamenii, locul tău este în echipa noastră!

Ne place ca cei cu care intrăm în contact să rămână cu o părere bună despre tot ce înseamnă implicarea echipei și de aceea, ne dorim să ni te alături, dacă ai același obiectiv când vine vorba de lucrul cu oamenii.

 • Candidatul ideal pe care ni-l dorim pentru acest job, trebuie să fie în curs de formare în cadrul unei universități din Municipiul Brașov și să îndeplinească o serie de calități precum:

 • Disponibilitate de a lucra într-un program flexibil,  adaptat cerințelor de lucru;

 • Bune abilități de relaționare și comunicare;

 • Bune abilități de gestionare a activității, astfel încât, în timpul alocat să își poată duce la bun sfârșit responsabilitățile într-un mod cât mai eficient;

 • Cunoștințe în gestionarea pachetului Microsoft Office;

 • Capacitate de a învăța lucruri noi și o bună abilitate de asimilare rapidă a informațiilor.

 • Care sunt lucrurile care fac o persoană să fie incompatibilă cu poziția de asistent manager?

 • Nu este punctuală;

 • Nu este o persoană care să se poată plia după personalitatea oamenilor cu care interacționează;

 • Nu este deschisă în formarea unor relații interpersonale și lucrului în echipă.

Dacă ești în perioada de studii și timpul îți permite să ai o activitate extra, profită de această ocazie, o să ai posibilitatea de a-ți începe formarea pentru viitor într-un colectiv dornic de performanță și dezvoltare pe plan personal și profesional.

Și încă un lucru,  nu uita !!!

Ne păstrăm promisiunea!

Dacă ai un prieten care ar putea să ne ajute să ne îndeplinim misiunea și viziunea, recomanda-l, și în momentul în care vom ajunge să-l recrutăm te recompensăm cu un premiu de 100 Euro…  în euro 🙂 !

Trimite-ne CV-ul tău și spune-ne ce crezi că te caracterizează pentru a fi un bun asistent manager, pe adresa de e-mail:    dcautorom@gmail.com

Ne puteți găsi și pe paginile de ↘️ Facebook și Instagram ↙️, unde puteți vedea mai multe despre ceea ce înseamnă #echipa #DCAutorom 🚘

Facebook DC Autorom
Instagram DC Autorom

Ce spun elevii despre serviciile noastre

          Teodora S.

„La DC Autorom am găsit tot ceea ce căutam la o școală de șoferi: dedicare, profesionalism și o foarte bună comunicare, calități reflectate de fiecare membru al echipei cu care am interacționat …”

          Ana Z.

„Mulțumesc acestei școli auto pentru susținerea acordată pe întreaga perioadă a colaborării. Am avut parte de multă răbdare și zâmbete …”

         Gabriela I.

„Cea mai bună școală de șoferi din Brașov!…”

Viziunea noastră este ca prin îmbunătățirea continuă a proceselor de pregătire și creșterea numărului de elevi școlarizați, să aducem un aport din ce în ce mai vizibil siguranței pe drumurile publice.

Pentru acest post avem nevoie de o persoană care să se folosească de această meserie pentru a face lumea mai bună și mai sigură.

Majoritatea au impresia că profesia de instructor auto este o profesie foarte stresantă care îți mănâncă nervii și care nu îți oferta satisfacție, totodată ei cred că meseria de instructor auto este o meserie care nu îți oferă un statut în societate și că se pretează celor care nu au o altă oportunitate de angajare.

Haideți să vedem ce spun colegii noștri despre această meserie:

          Daniel C.

„Cu siguranță este o meserie care necesită o atenție foarte mare și o concentrare pe toată durata timpului de lucru, însă când vezi pe cineva care nu a mai condus vreodată că a luat permisul, se descurcă să conducă și la urmă îți mulțumește din tot sufletul, asta este o satisfacție enormă.”

          Alex R.

„Meseria de instructor este stresantă în momentul în care nu o faci cu plăcere. Dacă o faci cu plăcere îți faci și ușoară munca și totul devine simplu (no stress).Dacă mai ai și rezultate bune atunci faci totul cu drag, vezi că munca ta e apreciată.

Și mai ești și cunoscut în oraș 😉 „

          Robert D.

„Am ales să fac această meserie deoarece am considerat că, în acest domeniu este nevoie de oameni cu capacități extraordinare. De profesie sunt inginer, absolvent al Universității Transilvania din Brașov specializarea Autovehicule Rutiere. Pot să spun că am învățat foarte multe lucruri despre mine și că în cei trei ani de profesare a acestei meserii am revoluționat câteva tehnici de pregătire practică.  Consider că e o meserie care îți aduce multe satisfacții și care are o mulțime de lucruri bune de adus în societate.

Pentru mine momentul în care aduc în trafic un om responsabil și capabil să fie atent la siguranța lui și a celor din jur, îmi aduce o satisfacție extraordinară.”

 • Care sunt calitățile pe care trebuie să le aibă un viitor instructor auto?

 • Să fie dispus să lucreze pe un program flexibil adaptat la nevoile clientului;

 • Să îndeplinească toate condițiile pentru atestare în cazul în care nu are atestat (detalii în ultimul paragraf);

 • Să dorească să-și îmbunătățească metodele de predare în mod continuu.

 • Care sunt lucrurile care fac o persoană să fie incompatibilă cu poziția de instructor auto?

 • Nu este deschis să transmită noțiunile și experiențele pe care le-a dobândit celor din jurul său;

 • Nu este o persoană care să-și dorească să învețe din experiențele zilnice;

 • Nu este punctual

Chiar dacă ai sau nu atestat de instructor auto, în cazul în care ești interesat de această poziție trimite-ne un email pe dcautorom@gmail.com și împreună cu CV-ul tău spune-ne cum vei răspunde provocărilor de zi cu zi din viața unui instructor auto.

Și încă un lucru,  nu uita !!!

Dacă ai un prieten care ar putea să ne ajute să ne îndeplinim misiunea și viziunea, recomanda-l, și în momentul în care vom ajunge să-l recrutăm te recompensăm cu un premiu de 100 Euro…  în euro 🙂 !

Condiții de atestare Instructor Auto

 • vârsta: cel puţin 25 ani
 • absolvent de liceu (orice profil) cu diplomă de bacalaureat sau absolvent al unei şcoli de maiştri în specialitatea transporturi auto
 • vechime de cel puţin 5 ani în conducerea autovehiculelor din fiecare categorie şi subcategorie pentru care solicită atestare
 • să nu fi avut suspendată exercitarea dreptului de a conduce în ultimul an sau mai mult de două ori de la data obţinerii permisului de conducere pentru consum de alcool
 • să nu fi fost condamnată printr-o hotărâre judecătorească rămasă definitivă pentru o infracţiune la reglementările circulaţiei pe drumurile publice, de omor, lovire sau vătămare cauzatoare de moarte, vătămare corporală gravă, tâlhărie, ultraj cu vilenţă, ultraj contra bunelor moravuri, tulburare a liniştii publice, viol, lipsire de libertate în mod ilegal, luare sau dare de mită, primirea de foloase necuvenite sau trafic de influenţă, dacă nu a intervenit reabilitarea sau amnistia
 •  să fie aptă din punct de vedere medical pentru desfăşurarea activităţii
 •  să fie aptă din punct de vedere psihologic pentru desfăşurarea activităţii

Ne puteți găsi și pe paginile de Facebook și Instagram

Facebook DC Autorom
Instagram DC Autorom