Loading...

DESPRE NOI

SCOALA DE SOFERI DC AUTOROM

“Obiectivul nostru este ca prin daruire si eforturi continue sa te ajutam sa devii un sofer care sa nu reprezinte un pericol pentru sanatatea ta si a celor dragi tie, acesta fiind in esenta din punctul nostru de vedere morala cu care un cursant trebuie sa ramana dupa terminarea cursului. Prin actiunile noastre si prin interesul elevilor nostri de a crea un mediu mai sigur dorim ca in viitor sa contribuim la scaderea numarului de accidente rutiere.”
David Robert – Director Dezvoltare

CONTACTEAZA-NE
review1

Multumesc din suflet echipei DC Autorom Brasov pentru experienta deosebita si pentru serviciile de calitate! O scoala de soferi excelenta, foarte accesibila, unde am avut placerea sa interactionez cu persoane de calitate, care au dat dovada de profesionalism, pe tot parcursul pregatirii mele.
Ii multumesc, in special, instructorului Daniel Cojocariu pentru motivatia, rabdarea si indrumarea acordata de-a lungul orelor de conducere!
Recomand cu drag scoala de soferi DC Autorom Brasov pentru seriozitatea si profesionalismul intregii echipe!

Roxana Ionela Slabutu, Facebook review
Ma bucur enorm de mult pt alegerea facuta! Desigur ca rezultatele au fost pe masura, sala + traseu promovate din prima. Dar as vrea sa punctez cateva lucruri mult mai importante, cum ar fi bogatia de informatii si detalii de la orele de legislatie, sustinerea si incurajarea oferite de instructor, profesionalismul, RABDAREA instructorului si nu in ultimul rand fericirea de pe fata lui Cojocariu Daniel cand au promovat 4 elevi de-ai sai in aceasi zi. Felicitari si la cat mai multi elevi silitori care doresc sa invete.
Larisa Ioana Zafiu, Facebook Review

Cand m-am decis sa urmez scoala de soferi, am zis ca nu-mi doresc ceva pompos, ci mai degraba sa ma incadrez in bugetul de care dispuneam. Totusi, compania Autorom n-a intarziat sa ma surprinda. Instructorul a dat dovada de profesionalism in munca depusa pe tot parcursul meu, mi-a explicat si m-a invatat tot ce trebuie sa stiu cu multa rabdare, fapt care m-a condus in a lua atat sala, cat si traseul din prima incercare. Multumesc frumos. Multumesc frumos, David Robert!

Stefania Popa, Facebook Review

ITI PREZENTAM

ECHIPA SCOLII DE SOFERI DC AUTOROM

Scoala de soferi DC Autorom vine in spijinul dumneavoastra cu o echipa de instructori pregatiti, dornici de performanta, ce isi propun ca elevii care trec prin procesul lor de pregatire sa isi insuseasca un comportament rutier care sa puna pe primul loc siguranta lor si a celorlalti participanti la trafic.

FLOTA MASINI

Scoala de soferi DC Autorom va pune la dispozitie o flota de masini performante si usor de manevrat astfel incat cursul de pregatire practica sa se desfasoare in conditii cat mai placute

Vrei sa rezervi un loc la Scoala de Soferi DC Autorom?

IA LEGATURA CU NOI!